Michelin
21/11/2019
Fran López (Villa Retiro i Xerta Restaurant), Jeroni Castell (Les Moles) i Vicent Guimerà (L'Antic Molí) s'han tornat a fer amb el preuat reconeixement
26/04/2019
L’organització, que s’ha presentat este divendres, compta ja amb 90 associats
22/11/2018
Fran López (Villa Retiro i Xerta Restaurant), Jeroni Castell (Les Moles) i Vicent Guimerà (L'Antic Molí) consoliden el seu lloc a l'Olimp de la cuina
24/10/2018
Productes ebrencs com l'oli, el crestó, el marisc i l'arròs van ser els protagonistes de les jornades
16/10/2018
La primera edició de les jornades de cuina ebrenca tindrà lloc a Horta de Sant Joan els dies 22 i 23 d’octubre
04/07/2018
Les visites guiades per les oliveres mil·lenàries de l'Arion i el molí de la Creu culminaran amb un dinar als restaurants Les Moles o l'Antic Molí
05/06/2018
Juntament amb altres dos joves del Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia de Barcelona, gràcies a una beca BBVA
14/12/2017
Este dijous, el cuiner Vincent Guimerà, de l’Antic Molí, oferirà una degustació per als donats en la quarta edició del 'Tinc sang de sibarita'
23/11/2017
Fran López (Villa Retiro i Xerta Restaurant), Jeroni Castell (Les Moles) i Vicent Guimerà (L'Antic Molí) tornen a aconseguir este premi a l'abast de molt pocs
17/01/2017
La nova oferta gastronòmica es bateja com 'La Nit de l'Extraverge' i posarà en valor els olis monovarietals | La mostra es farà entre el 27 i 29 de gener
23/11/2016
Villa Retiro, a Xerta, també amb Fran López als fogons, i Les Moles, a Ulldecona, revaliden les seues estrelles
05/12/2013
El cuiner Fran López, del Torreó de l'Indià, oferirà una degustació per als donats en la campanya 'Tinc sang de sibarita' que tindrà lloc a l'hospital de Tortosa Verge de la Cinta.
21/11/2013
El cuiner Jeroni Castell obté la distinció, una de les valoracions gastronòmiques més reconegudes d'Europa | El Torreó de l'Indià, a Xerta, amb el xef Francesc López, també revalida el reconeixement
Pàgina 1 de 0