X
Escull una edició
Catalunya
Catalunya
Baix Montseny
Baix Penedès
Berguedà
Garrotxa
Girona
Granollers
Lleida
Manresa
Osona
Pallars
Reus
Ripollès
Rubí
Sabadell
Sant Cugat
Solsona
Tarragona
Terrassa
Suma-t'hi
Cerca
Últimes notícies
Newsletters
Portada
Opinió
General
Economia
Política
Societat
Medi ambient
Patrimoni
Confidencial
Sortejos
Corporatiu
Fotodenúncia
Llunà-TIC
Editorial
Som del sud
Menja't l'Ebre
Fotos
Criar
Impacte
Next
Cupatges
Pensem
Motor
Eleccions Municipals 2023
|
Calendari eleccions municipals 2023
|
Canvi hora març
|
Preu llum avui
Aguaita.cat
Eleccions Municipals 2023
|
Calendari eleccions municipals 2023
|
Canvi hora març
|
Preu llum avui
Escull una edició
Terres de l'Ebre
Catalunya
Baix Montseny
Baix Penedès
Berguedà
Garrotxa
Girona
Granollers
Lleida
Manresa
Osona
Pallars
Reus
Ripollès
Rubí
Sabadell
Sant Cugat
Solsona
Tarragona
Terrassa
Suma-t'hi
Newsletters
Surt
Adam Tomàs : «Haver estat capaç de posar la primera multinacional a la nostra ciutat em motiva molt»
L'ampliació del CAP de la Ràpita entra en funcionament
La nova sala del Museu de Tortosa mostrarà 18 dibuixos restaurats de Gimeno i un quadre de Casanova adquirit recentment
La cadena Mood de cuina japonesa obrirà el seu primer bufet lliure de gran format a Roquetes
Els musclaires introduïxen a les badies del delta de l'Ebre la producció d'algues per a l'alimentació
Les arts, eix temàtic de la quinzena edició de la Festa del Mercat a la Plaça d'Amposta
Un jove d'Ulldecona, entre els 111 estudiants més brillants d'Espanya segons una llista mundial
La Fira Àgora vol trencar els estereotips que envolten el món rural ebrenc i mostrar el seu dinamisme
Els hospitals i clíniques ebrenques es coordinaran per reduir les llistes d'espera
Tortosa tindrà una unitat d'atenció a infants i adolescents víctimes de violència sexual
1
de 10
Últimes notícies
20/07/2018
Muclos al vapor. | Pilar Poy
Musclos, la closca popular
per
Pilar Poy
Fresc, en conserva –el més consumit és l’escabetxat- i fins i tot congelat, el musclo és molt agraït de cuinar
04/06/2018
Menjar cireres, menjar un trosset de cel
per
Pilar Poy
07/05/2018
Redescobrim el peix blau... la tonyina roja
Us vull explicar que hi ha detràs de l’èxit d’un peix que es captura i s’engreixa a casa nostra i que està triomfant en el món gastronòmic
21/03/2018
Quan un producte és familiar, parlem del corder
per
Pilar Poy
La carn té el gust del territori on pastura, i és una constatació de com el paisatge d’un territori acaba esdevenint el gust a la seua taula.
04/03/2018
Encara no has fet la carxofada?
per
Pilar Poy
Si teniu ganes de saber què fan els restaurants amb este producte de l’horta aneu a les 15enes Jornades Gastronòmiques de la Carxofa que es fan fins el 18 de març a restaurants d’Amposta i Poble Nou del Delta.
16/02/2018
Les galeres, un producte del mar per llepar‑se els dits
per
Pilar Poy
Marxem cap a la nostra mar, on estos mesos de fred trobem un producte local molt interessant i gustós
03/02/2018
Una de les delicioses creacions elaborades amb cabra hispànica del Port. | Cedida
Carn de cabra salvatge, el gust intens del Port passa per l'alta cuina
per
Pilar Poy
Terceres jornades gastronòmiques amb un producte que aporta la força i els aromes del massís, a tres restaurants amb estrella Michelin
Pàgina 1 de 1
< Anterior
Següent >
Ara a portada
L'ampliació del CAP de la Ràpita entra en funcionament
La nova sala del Museu de Tortosa mostrarà 18 dibuixos restaurats de Gimeno i un quadre de Casanova adquirit recentment
Un jove d'Ulldecona, entre els 111 estudiants més brillants d'Espanya segons una llista mundial
El més llegit
1
L’aldeana Laura Baiges es classifica i entra a la nova edició de MasterChef
2
Els Mossos denuncien el propietari d’un gos que estava desatès i malvivint en una finca de Xerta
3
La cadena Mood de cuina japonesa obrirà el seu primer bufet lliure de gran format a Roquetes
4
Un jove d'Ulldecona, entre els 111 estudiants més brillants d'Espanya segons una llista mundial
5
Congelats Marcos encara la recta final de la construcció de la nova nau a la Ràpita