Recapten més de 600 quilos de menjar als Reguers

Els productes recollits seran entregats a entitats socials ebrenques per continuar cobrint les necessitats alimentàries existents

Redacció
03 de març del 2017
Actualitzat a les 14:32h
La recollida d'aliments al restaurant Jaloa, als Reguers.
La recollida d'aliments al restaurant Jaloa, als Reguers. | Cedida
La inauguració, este dijous, del restaurant Jaloa, als Reguers, va estar marcada per la solidaritat. Al voltant d'uns 300 ciutadans van aportar més de 600 quilos a favor del Banc dels Aliments, segons ha informat l'entitat en un comunicat.

El coordinador de la delegació ebrenca del Banc dels Aliments, Òscar Ologaray, destaca que "qualsevol ajuda és necessària, no només durant el Nadal sinó al llarg de l'any. Els aliments recollits durant el Gran Recapte el passat novembre ja s'han acabat".

Ologaray va agrair a tots els implicats la seua voluntat de col·laborar en el projecte que desenvolupa el Banc dels Aliments, i explica que "els mèrits de l'entitat són compartits amb la implicació de les empreses o associacions que organitzen recaptes i amb la solidaritat d'una població conscienciada en l'emergència social que participa activament en les recollides".

A més, Ologaray va voler fer una crida a altres restaurants, entitats socials, clubs esportius, associacions, escoles i empreses, per tal que puguen organitzar recollides a favor dels qui més ho necessiten. "Hi ha molta gent que ho està passant malament, no n'hi ha prou amb les ajudes que el Banc dels Aliments oferix, ja que només podem cobrir una menjada diària dels més de 10.000 beneficiaris regulars de l'Ebre, dels quals 3.500 són de Tortosa", conclou.