L'ANC Terres de l'Ebre celebra el seu cinquè aniversari este diumenge a Xerta

A l'acte es comptarà amb la presència de Neus Lloveras, Jordi Cuixart, Jordi Sànchez i Manel Alves

M.C.
20 de gener del 2017
Actualitzat a la 13:42h
Cartell del cinquè aniversari de l'ANC Terres de l'Ebre.
Cartell del cinquè aniversari de l'ANC Terres de l'Ebre. | ANC Terres de l'Ebre
L'ANC Terres de l'Ebre celebra este diumenge, 22 de gener, a Xerta, el seu cinquè aniversari. Està previst que l'acte, que tindrà lloc al casal municipal, comence a les 11 del matí amb una actuació de Solk. A les 12 hores hi haurà els parlaments, que aniran a càrrec de la presidenta de l'AMI, Neus Lloveras; del president d'Òmnium Cultural, Jordi Cuixart; del president de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), Jordi Sànchez, i del coordinador de l'ANC Terres de l'Ebre, Manel Alves. Per concloure el matí hi haurà un vermut amenitzat amb Solk.

L'assemblea de l'Ebre es va constituir al desembre de 2011, ara fa cinc anys, "és motiu per celebrar tot el que s'ha fet, tota la feina realitzada a nivell regional", ha explicat Manel Alves. Però l'acte té un doble objectiu, "també pretén ser un punt de partida per arrencar la campanya cap al referèndum, per carregar piles i unir esforços, un cop més, amb totes les territorials de les Terres de l'Ebre", ha afegit el coordinador de l'ACN Terres de l'Ebre.

Amb la commemoració d'estos cinc anys de vida "també volem posar de manifest el gran canvi que han fet les Terres de l'Ebre en els darrers anys pel que fa al procés d'independència", ha confessat. 

Alves ha comentat que no hi ha probabilitats que es suspengue l'acte a causa de la meteorologia, ja que se celebrarà en un recinte tancat, i per tant "el mal temps no ha de ser una causa que pugue afectar".

Per últim, ha explicat que s'ha dissenyat una samarreta per commemorar l'aniversari, que es podrà comprar este dia a Xerta al preu de 10 euros. "Considerem que és un preu econòmic, i els fons que recaptarem ens serviran per finançar la campanya del referèndum", ha conclòs.
 

Cartell del cinquè aniversari de l'ANC Terres de l'Ebre. Foto: ANC Terres de l'Ebre