Uniformes amb dibuixos infantils per al servei de Pediatria de l’hospital de Tortosa Verge de la Cinta

Al setembre passat es van decorar amb representacions d’animals del delta de l’Ebre i del Port les habitacions i els passadissos de la planta

Els nous uniformes, de colors i amb dibuixos infantils amb motius sanitaris.
Els nous uniformes, de colors i amb dibuixos infantils amb motius sanitaris. | Cedida
Redacció
29 de juliol del 2016
Actualitzat el 02 d'agost a les 8:49h
Els professionals del servei de Pediatria han incorporat nous uniformes, de diversos colors i dibuixos amb motius relacionats amb el món sanitari, amb la intenció de pal·liar la tradicional temor a les bates blanques. És un nou pas per donar una atenció a la infància més amable, després que també en esta línia, el mes de setembre passat, es decoressen amb representacions d’animals del delta de l’Ebre i del Port les habitacions i els passadissos de la planta, i els espais d’atenció pediàtrica de consultes externes i urgències.

En el procés d’atenció durant l’ingrés hospitalari, els infants se sotmeten a moltes cures o tractaments inevitables que tenen lloc en un entorn estrany, ple de persones desconegudes. La voluntat dels professionals és anar introduint en la pràctica assistencial mesures i elements que facen l’estada dels xiquets més alegre i el menys traumàtica possible.

Així mateix, des de fa uns anys, es disposa a la unitat d’hospitalització d’una Ciberaula, patrocinada per la fundació La Caixa, en la dinamització de la qual col·laboren voluntaris de Creu Roja Joventut. Este espai es destina a activitats lúdiques que fan més agradables i distrets els dies d’hospitalització tant per als infants com per a les famílies.