1 de 10

Uniformes amb dibuixos infantils per al servei de Pediatria de l’hospital de Tortosa Verge de la Cinta

Al setembre passat es van decorar amb representacions d’animals del delta de l’Ebre i del Port les habitacions i els passadissos de la planta

per Redacció, Tortosa | 29 de juliol de 2016 a les 12:39 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 29 de juliol de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Els professionals del servei de Pediatria han incorporat nous uniformes, de diversos colors i dibuixos amb motius relacionats amb el món sanitari, amb la intenció de pal·liar la tradicional temor a les bates blanques. És un nou pas per donar una atenció a la infància més amable, després que també en esta línia, el mes de setembre passat, es decoressen amb representacions d’animals del delta de l’Ebre i del Port les habitacions i els passadissos de la planta, i els espais d’atenció pediàtrica de consultes externes i urgències.

En el procés d’atenció durant l’ingrés hospitalari, els infants se sotmeten a moltes cures o tractaments inevitables que tenen lloc en un entorn estrany, ple de persones desconegudes. La voluntat dels professionals és anar introduint en la pràctica assistencial mesures i elements que facen l’estada dels xiquets més alegre i el menys traumàtica possible.


Així mateix, des de fa uns anys, es disposa a la unitat d’hospitalització d’una Ciberaula, patrocinada per la fundació La Caixa, en la dinamització de la qual col·laboren voluntaris de Creu Roja Joventut. Este espai es destina a activitats lúdiques que fan més agradables i distrets els dies d’hospitalització tant per als infants com per a les famílies.

 

Participació