municipal

L'Ajuntament de Roquetes remodela l'Hort de Cruells

Hi planten més arbres i reordenen l'espai "per potenciar-lo com a parc de la ciutat"

per Redacció , Roquetes, 8 de juny de 2016 a les 10:22 |
Imatge del parc infantil de l'Hort de Cruells de Roquetes. | Cedida
Aquesta informació es va publicar originalment el 8 de juny de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Roquetes està realitzant una sèrie de treballs que formen part de la primera fase de reordenació del Parc de l'Hort de Cruells. Els Serveis Municipals de l'Ajuntament de Roquetes han soterrat totes les distribucions de llum de dins del parc per evitar els cables aeris i les instal·lacions supèrflues.

A més de les millores elèctriques també s'han plantat més arbres, concretament 6 plataners i 6 arbres de l'amor, en les zones del parc on es porten a terme les diferents activitats, el que permetrà gaudir d'un espai en millors condicions i amb més ombra, sobretot en els actes que se celebren durant de les Festes Majors.


Durant les obres, han comportat però, la tala del gran eucaliptus situat al mig del parc. Segons exposa l'Ajuntament en una nota de premsa, els tècnics municipals havien aconsellat arrencar-lo "per motius de seguretat". Segons argumenten, podia caure per no tenir "arrels suficients". 

En esta primera fase també s'ha actuat al parc infantil de l'Hort de Cruells, repintant les tanques que l'envolten i tot l'equipament infantil, i pròximament es canviaran els gronxadors més degradats. També al parc infantil de la Raval Nova s'han fet obres per restituir l'aglomerat de goma trencat i desgastat de la zona dels gronxadors.


El regidor d'Obres públiques, Serveis i Béns de l'Ajuntament de Roquetes, Paco Cabanes, ha explicat que esta primera fase forma part d'un projecte "que vol fer de l'Hort de Cruells el parc de la ciutat". En una segona fase, prevista per als pròxims pressupostos, es farà una actuació consistent en la construcció d'uns passadissos que permetran passejar pel mig de la vegetació que estarà degudament delimitada. També es reordenarà la ubicació de la font i els bancs, col·locant-los en llocs idonis per gaudir d'una visió més naturalista del parc.

 

Participació