GASTRONOMIA

Villa Retiro impartirà un màster en Gastronomia i lideratge en cuina

L'Escola Superior de Cuina oferix 25 places per a n'esta nova proposta formativa, que s'impartirà al setembre

per Redacció, Xerta | 20 d'abril de 2016 a les 17:06 |
El cuiner Fran López, al quart cuiner més jove del món amb una estrella Michelin. | Villa Retiro
Aquesta informació es va publicar originalment el 20 d'abril de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
De la cuina del Villa Retiro, a Xerta, en surten plats sublims. No en va lluïx una entrella Michelin, un guardó que acredita el bon saber dels seus cuiners, al capdavant dels quals hi ha Fran López. Ara també en sortiran professionals preparats per liderar projectes de restauració i de cuina, a partir dels Màster en Gastronomia i lideratge en cuina que s’impartirà a l’Escola Superior de Cuina Villa Retiro. L’objectiu d’este centre formatiu és facilitar l’ensenyament a cuiners que ja han finalitzat els seus estudis i professionals acreditats que volen ampliar la seua formació.

“Els coneixements que adquirixen els estudiants de l'Escola de Cuina Vila Retiro de Fran López no solament estan relacionats amb tècniques i habilitats específiques en cuina, sinó que a més abasten paràmetres que se solen tenir menys en compte en la formació dels cuiners tals com la gestió, el lideratge, la planificació estratègica i altres característiques que fan un líder”, expliquen els gestors del centre.


Així, els alumnes aprendran tècniques culinàries amb aplicacions avançades, cultures gastronòmiques nacionals i internacionals, així com tècniques tradicionals i modernes, però també aspectes claus per tirar endavant un projecte en ple segle XXI, com ara comptabilitat i finances, inteligencia emocional, màrqueting o comunicació, elements dels quals s’ha de dotar un bon gestor. A més, el màster inclourà classes magistrals impartides amb cuiners amb estrella Michelin i els estudiants també faran sortides de camp per conèixer com es conreuen o creixen alguns dels alimens que cuinaran.

El Màster té 25 places i un cost de 12.400 euros, amb possibilitat d’obtindre una beca per finançar la meitat del preu.

 

 

Participació