Tortosa estrena una nova àrea canina d'esbarjo al barri de Sant Llàtzer

És el tercer equipament d'estes característiques inaugurat amb motiu d'una campanya municipal per fomentar el civisme entre els propietaris d'animals

per Redacció , Tortosa, 19 d'abril de 2016 a les 19:03 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 19 d'abril de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Tortosa ha obert una nova àrea canina d'esbarjo al barri de Sant Llàtzer amb "l'objectiu de contribuir a la millora del civisme a la ciutat", segons informa el Consistori. Este equipament és el tercer que es posa en marxa a la ciutat després dels inaugurats als barris de Ferreries i Remolins. El nou espai, d'uns 500 m2 de superfície, s'ha instal·lat al carrer Bisbe Serra, just darrere de l'església dels Àngels. El recinte compta amb papereres i una zona d'esbarjo perquè els gossos puguen córrer deslligats. L'Ajuntament matisa que estes instal·lacions no són un ‘pipican’, per tant caldrà que els amos dels animals recullen les deposicions de les seues mascotes.

L'obertura de la tercera àrea canina d'esbarjo a Tortosa arriba dos mesos després de la posada en marxa d'una campanya municipal per promoure les actituds cíviques entre els propietaris d'animals domèstics. Amb l'eslògan "al carrer, com a casa", esta campanya pretén informar de l'obligatorietat de posar-los el xip identificatiu i donar-los d'alta al cens municipal, així com d'animar a utilitzar estes noves àrees d'esbarjo.


En dos mesos, el registre municipal d'animals de companyia ha comptabilitzat 240 noves altes, mentre que la Policia Local ha aixecat 164 actes per infringir la normativa. Les actes aixecades fins ara no impliquen sanció si en d0s setmanes el propietari regularitza la situació del gos. Després d'esta campanya els infractors es podrien enfrontar a un mínim de 150€ de multa.

 

Participació