La jutge d'Amposta autoritza la repatriació de tres víctimes

Redacció
22 de març del 2016
Actualitzat a les 16:45h
Dependències del Parador de Tortosa, on s'atèn a les famílies de les noies mortes a l'accident.
Dependències del Parador de Tortosa, on s'atèn a les famílies de les noies mortes a l'accident. | Sofia Cabanes

ACTUALITZACIÓ 16.40 hores: Dos autoritzacions més
La jutgessa d'instrucció 3 d'Amposta ha signat dos noves Cartes d'autorització de repatriació dels cosos de dos víctimes mortals de l'accident de diumenge a l'AP7. Sòn de nacionalitat italiana. En total, per tant, fins ara, sòn tres les autoritzacions de repatriació acordades per la jutgessa.

INFORMACIÓ 10.15 hores
La titular del Jutjat d'Instrucció número 3 d'Amposta, que s'encarrega de la investigació del sinistre, ha autoritzat la repatriació d'una de les víctimes de l'accident d'autocar que diumenge passat va causar la mort de 13 universitàries de diversos països europeus a l'AP-7, a l'altura de Freginals.

Segons informa el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), este jutjat continua amb les tasques d'identificació de les víctimes mortals de l'accident d'autobús de diumenge passat.

"La identificació, que ha de complir amb els protocols de seguretat que marca la llei, és indispensable per a l'autorització de la repatriació dels cossos. De moment, la jutge ha autoritzat la repatriació d'una de les víctimes. Els tràmits s'han completat en la matinada d'avui ", assenyala el TSJC.

D'altra banda, de moment, no està prevista la declaració del conductor, de 62 anys i que seguix hospitalitzat per una contusió pulmonar.