L'Ajuntament de Batea també aposta per l'entrada a la D.O. Cava

El ple aprova una moció de suport a les gestions que està fent el Consell Comarcal en este sentit

Redacció
11 de gener del 2016
Actualitzat a les 12:56h
576_1424879861cats
576_1424879861cats
L'Ajuntament de Batea ha aprovat una moció en què manifesta el seu suport per a l'entrada de la Terra Alta a la D.O. Cava i mostra la seua predisposició per a col·laborar per tal que la proposta es faça realitat.

El consistori lamenta, però, segons s'exposa en el text de la moció aprovada, que el Consell Comarcal no li fes arribar la seua intenció per reclamar l'entrada a la D.O. Cava: "l’Ajuntament de Batea no ha estat informat, però encara així creiem necessari expressar i donar el suport a qualsevol gestió que pugue fer en este assumpte el Consell Comarcal, l’INCAVI o la pròpia D.O. Terra Alta".

El desembre passat diversos mitjans es van fer ressó de la decisió del Consell Comarcal de la Terra Alta de reclamar l’entrada de la Terra Alta a la D.O. Cava. Les negociacions inclourien l’INCAVI i a cavistes penedesencs. La moció de l'Ajuntament destaca que la inclusió en la D.O. del Cava, de produir-se, seria individualment per cadascun dels diferents termes municipals de les diferents poblacions productores de raïm del l’àmbit de la comarca.
 
"La inclusió de la comarca a la D.O. Cava obriria una porta més, un nou segment de mercat i noves possibilitats per tota una comarca i pel sector econòmic més important d’esta", subratlla el text aprovat.