La Policia Local de Roquetes salva 3 excursionistes perduts a la Caramella

Redacció
27 d'octubre del 2015
Actualitzat a les 11:48h
Vista de la Caramella des de la Vall d'en Pastor.
Vista de la Caramella des de la Vall d'en Pastor. | Antena Caro

La Policia Local de Roquetes va salvar el passat dissabte d'10 d'octubre tres joves a la zona de la Caramella. Es tracta de dos nois i una noia de la Canonja i Bonavista que van deixar el seu vehicle al refugi de la UEC i al voltant de les 18.40 h, es van perdre per la zona de la Caramella, segons informa avui l'Ajuntament de Roquetes en una nota de premsa.

El grup, amb la noia que s'havia fet mal al genoll, va alertar de la seva situació al telèfon d'emergències 112, que va donar l'avís a la policia local de Roquetes. Amb la impossibilitat de què els bombers de Tortosa puguessen desplaçar-se ràpidament, pel fet que les dotacions es trobaven en un incendi i que els bombers d'Amposta tardarien a enviar efectius, la policia local de Roquetes es va desplaçar a la zona.

Tot i la mala cobertura de la zona, van aconseguir comunicar-se amb els excursionistes mitjançant una aplicació de missatgeria per a mòbils, amb la que van poder rebre la descripció del lloc on es trobaven.

Gairebé de nit, van localitzar al grup perdut caminant per un sender en sentit a la Casa de Carvallo i rapidament es va contactar amb el Servei d'Emergències Mèdiques. L'ambulància del SEM va atendre en primera instància a la noia, a la qui li van diagnosticar un possible esquinç al genoll.

A causa de l'esgotament i nerviosisme dels excursionistes, la policia local de Roquetes els va traslladar al refugi de la UEC on van poder agafar el seu vehicle per retornar a casa seva.