29
de maig
del
2015
Actualitzat
el
08
de juny
a les
12:10h
Les Jornades Gastronòmiques del Peix Blau de l’Ametlla de Mar són l’un deliciós aparador per gaudir de la gran varietat de peixos blaus de la costa que arriben a la llotja i que els restauradors locals preparen amb les millors receptes. Tècniques culinàries clàssiques i modernes es combinen a les cuines en els diferents menús que s’oferiran en estes jornades.
Divendres 5 de juny s’enceten a l’Ametlla de Mar 10 dies de plena intensitat gastronòmica en les Jornades del Peix Blau que, fins al 14 de juny, nou restaurants del Club de Gastronomia oferiran menús a entre 20 i 35 euros amb l’objectiu de difondre la cultura culinària i marinera d’esta població a través d’un dels productes de proximitat i saludables que oferix el mar.El verat, el seitó, la tonyina, la sardina o el bonítol seran els productes estrella d’una promoció que pretén donar valor afegit als productes de la mar i la tasca tradicional dels pescadors i la Confraria de Pescadors.
Degustacions de peix blau a la Diada dels Fideus Rossejats del 2014.
Sorteig d’un menú per a dos
Aguaita.cat i Delcamp.cat, en col·laboració amb l’Ajuntament i el Patronat de Turisme de l’Ametlla de Mar, us oferixen la possibilitat de guanyar un menú per a dos persones en algun dels nou restaurants del Club de Gastronomia de l'Ametlla de Mar que participen a les Jornades Gastronòmiques del Peix Blau.
Per participar-hi i entrar al sorteig només cal que empleneu el formulari que trobareu més avall. Teniu temps fins al dilluns 8 al migdia, perquè a la tarda farem el sorteig i comunicarem el guanyadador, que podrà gaudir del menú al restaurant que esculla entre el dia 9 i el 14 de juny.
Podeu consultar aquí les propostes que us oferixen les Jornades Gastronòmiques del Peix Blau.
SORTEIG TANCAT