La Ràpita, el poble del 'príncipe'

Les revistes del cor expliquen que l'actor cubà hi té un apartament

per Redacció , La Ràpita, 30 d'abril de 2015 a les 17:46 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 30 d'abril de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

El reportatge que ha publicat la revista Lecturas sobre el 'refugi secret' de Rubén Cortada. Foto: Cedida


És un dels actors que es troba al cim de la popularitat. Primer ‘El tiempo entre costuras’ i ara la sèrie ‘El príncipe’ han situat l’actor, model i fotògraf cubà Ruben Cortada en la primera línia, motiu pel qual la premsa del cor l’ha adoptat com un dels actors i ‘sex símbols’ del moment. De retruc, la fama del ‘principe’ ha fet saltar el nom de la Ràpita a les portades i pàgines interiors d’algunes de les principals revistes del cor, una promoció impagable per al municipi. ‘Lecturas’ i ‘Semana’ han publicat en grans titulars que la població costanera del Montsià és el ‘refugi secret’ del ‘principe’, ja que hi té un apartament on s’escapa a descansar quan té uns dies de vacances, acompanyat de la model cubana Susana Pino i de la filla dels dos, Mía. ‘Lecturas’ publica declaracions de la propietària de la pizzeria de la qual és client, que explica que la pizza tropical és la seua favorita, i que és un client agradable i simpàtic.


Fins ara, el malvat, agressiu i a la vegada irresistible Faruq de la sèrie havia aconseguit passar en l’anonimat, que no desapercebut, però a partir d’ara ‘el poble del Príncipe’, tal com escriuen algunes publicacions per referir-se a la Ràpita, ja coneix qui és en realitat el seu atractiu veí. Sense anar més lluny, a les passades vacances de Setmana Santa se’l va poder veure passejant tranquil·lament per la seua població d’adopció.

 

Participació