Dani Aguirre i Marta Muixí vencen a l'Ultra Trail les Fonts després de tres etapes i 120 km

Redacció NacióMuntanya
09 de març del 2015
Actualitzat a les 19:55h

Marta Muixí, guanyadora de l'Ultra Trail les Fonts. Foto: MaiPor Comunicació

Dani Aguirre i Marta Muixí es van imposar a l'Ultra Trail les Fonts després de les tres etapes que es van disputar entre divendres i diumenge amb epicentre a Xerta, al Baix Ebre. La prova va arrencar amb la Nocturneta, de 23 quilòmetres, va viure el seu punt àlgid el dissabte amb el Trail de 70 km i va acabar l'endemà amb la Cursa de 27 km.

Aguirre va ser el més regular després dels 120 quilòmetres de tot el cap de setmana. A la nocturna de divendres, marcada per un ritme molt ràpid, va ser cinquè en una etapa guanyada per Kiko Martí. L'endemà, a la prova reina, el corredor de Sant Celoni d'origen navarrès va ser tercer per darrera de Joan Salamaña i Pere Aurell. Finalment, diumenge va ser cinquè i va assegurar la victòria final amb un temps global de 12 hores, 37 minuts i 16 segons. El podi el van completar el ripollès Roger Viñas (12:58:54) i el vallesà Pere Aurell, a només quatre segons del segon classificat.

En categoria femenina Marta Muixí es va imposar amb un temps final de 17 minuts, 3 minuts i 39 segons, per davant d'Immaculada Tonda (17:15:58) i Maria Elena Ferreres (17:33:44). Tonda es va imposar a la Nocturneta, Olatx Alvariño al Trail i l'ebrenca Judit Lamas a la cursa dominical.

(Més informació sobre esport, turisme i muntanya, a NacióMuntanya).

Classificació general Ultra Trail les Fonts 2015 (pdf)