CCOO protestarà demà davant de Padesa contra l'acomiadament dels seus caps sindicals

Redacció
05 de novembre del 2014
Actualitzat a les 10:44h
Comissions Obreres ha convocat demà al migdia una concentració davant de les instal·lacions de Padesa a Amposta en protesta per la "situació d’injustificat acomiadament" de la presideneta del comitè d’empresa Irene Matamoros i el delegat sindical Pascual Murillo, segons exposa en un comunicat.

La concentració es durà a terme entre les 13h a 15h davant les portes de l'empresa i pretén "denunciar les pràctiques antidemocràtiques i repressives" contra els delegats de CCOO i "exigir la seva readmissió immediata".

A la concentració hi assistirà Jaume Pros, secretari general de la Intercomarcal de CCOO de Tarragona, Josep Casadó, secretari general de CCOO Terres de l’Ebre, Miguel Angel Domínguez, secretari general de la federació CCOO d’agroalimentària de Catalunya i Jordi Vidal, secretari general de la federació d’agroalimentària de CCOO Tarragona.

A principis d'octubre CCOO denunciaav que Padesa d'Amposta havia acomiadat la presidenta del comitè d'empresa i el delegat sindical amb "l'únic propòsit de dificultar l'elaboració d'una candidatura sindical al pròxim procés electoral".