El Consell Comarcal del Montsià aprova una moció contra la indemnització al Castor

per Redacció , Amposta, 20 d'octubre de 2014 a les 14:58 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 20 d'octubre de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El ple del Consell Comarcal del Montsià, en sessió extraordinària celebrada el passat 17 d’octubre, va aprovar per unanimitat una moció de rebuig a la indemnització fixada pel Reial decret Llei 13/2014 del Govern espanyol pel qual es reconeix una compensació de 1.350 milions d’euros per a ESCAL UGS, empresa explotadora de la plataforma de gas Castor, que aniran repercutint durant 30 anys en la tarifa de gas.
 

A través d’esta moció, el plenari dóna tot els seu suport a la iniciativa del Govern de la Generalitat d’impugnar l’esmentat Reial decret Llei 13/2014 del Govern espanyol, així com a la seua oposició a que els costos relacionats amb l’extinció d’esta concessió es puguen imputar als ciutadans i als pressupostos públics. El plenari també dóna suport a totes aquelles iniciatives que en el mateix sentit puguen endegar el Síndic de Greuges i la Plataforma en Defensa de les Terres del Sénia.
 

 

Participació