Bernat Navarro guanya el premi de narrativa Sebastià Juan Arbó

La número 25 és una novel·la històrica i filosòfica ambientada al s. XIX a Tortosa i s. XVII a València

Entrega de guardons, a la Ràpita.
Entrega de guardons, a la Ràpita. | Cedida
Redacció
07 de desembre del 2023
Actualitzat a les 14:34h
El mestre tortosí Bernat Navarro Porter ha estat el guanyador de la nova edició del premi de narrativa Sebastià Juan Arbó que convoca l’ajuntament de la Ràpita. El guardó li ha estat atorgat per la novel·la històrica La Número 25. L’entrega de guardons es va dur a terme  diumenge en el marc de la festa a l’entorn del desè aniversari del Museu de la Mar de l’Ebre.

El guanyador del premi de narrativa Sebastià Juan Arbó, Bernat Navarro Porter, és mestre, tot i que ha treballat en diversos àmbits del món de l’ensenyament des de fa quaranta anys a Tarragona, Barcelona, Reus i Tortosa com a educador i ensenyant bàsicament. Els darrers quinze anys de la seua activitat professional els ha dedicat a l’assessorament de projectes educatius i a la formació del professorat. Es confessa apassionat dels documents antics i la recerca.

La número 25 és una novel·la històrica i filosòfica ambientada al s. XIX a Tortosa i s. XVII a València. El carllisme hi té un paper important i hi ha un excel·lent treball de documentació per part de l'autor, dut a terme a través de més de quatre anys d'investigació i recerca.