BASE permet pagar els tributs municipals a poc a poc i sense interessos a la demarcació

Fins al 31 de desembre poden sol·licitar-ho al web www.base.cat o en qualsevol de les oficines de BASE-Gestió d’Ingressos de la Diputació de Tarragona

Oficina de BASE de Tortosa situada al barri de Ferreries
Oficina de BASE de Tortosa situada al barri de Ferreries | Diputació de Tarragona
Aguaita.cat
04 de desembre del 2023
Actualitzat a la 13:36h
El ComptedePagamentPersonalitzat de BASE permet als contribuents pagar els tributsmunicipals a poc a poc i sense interessos. Es tracta d’una eina que facilita el fraccionament i pagament dels impostos en aquells municipis en què la recaptació està delegada a l’organisme autònom de la DiputaciódeTarragona, BASE-Gestiód’Ingressos.

Les persones interessades a sol·licitar este servei de cara a l’any 2024, poden fer-ho fins al 31dedesembre a http://www.base.cat o presencialment a la xarxa d’oficines de BASE arreu de la demarcació. 

Cada contribuent decidirà quins tributs vol agrupar i els podrà pagar fraccionadament entre els mesos de febrer i octubre sense que això supose cap despesa addicional. A més, el Compte de Pagament Personalitzat dota els sol·licitants de més control dels seus pagaments, donat que permet rebre informació detallada del deute total, dels venciments previstos i de l'import de cadascun dels fraccionaments.

El ComptedePagamentPersonalitzat facilita el pagament de l'impostsobrebénsimmobles (IBI), l'impostsobrevehiclesdetracciómecànica (IVTM) i l'impost sobre activitatseconòmiques (IAE), així com les taxes de venciment periòdic de caràctercol·lectiu (guals, recollida d'escombraries, etc.), excepte la taxa pel subministrament d'aigua.

BASE-Gestió d'Ingressos és un organisme autònom de la Diputació de Tarragona que s'encarrega de gestionar ingressos per delegació d'ajuntaments, ens independents i altres administracions. Actualment és responsable d'aquesta funció a la majoria de municipis del Camp de Tarragona, les Terresdel'Ebre i el Baix Penedès.
 

Foto: Diputació de Tarragona