1 de 10
PREMIS

El deltebrenc Joan Ferré guanya el tercer torneig de la Lliga Nacional de Força a Ciudad Real

Intentarà revalidar a l'Hospitalet de l'Infant el títol de campió de la Lliga Nacional de Força

Joan Ferrer en una de les proves del Tercer Campionat de Força Estatal celebrat a Ciudad Real este cap de setmana | Lliga Nacional de Força
per Aguaita.cat, Deltebre | 4 de desembre de 2023 a les 13:04 |
El deltebrenc Joan Ferrer, actual campió de la Lliga Nacional de Força ha tancat la classificació general a dalt de tot, després d'imposar-se al Tercer Torneig de Ciudad Real, celebrat este cap de setmana.

Després d'un dur torneig, Joan Ferrer ha retallat l'avantatge que li portava el jove Gianluca Ardenghi, que ha estat segon, i es queda a només cinc punts per afrontar el Quart Torneig Final de la Lliga Nacional de Força 2023, que se celebrarà el divendres 22 de desembre a l'Hospitalet de l'Infant.
 
És la primera vegada en la història de la Lliga Nacional de Força, en la qual s'arriba a l'últim torneig amb tan poca diferència de punts, havent ocorregut una cosa semblant el 2019, quan Roberto Rodríguez treia set punts a Joan Ferrer després del Tercer Torneig de Tarancón (Conca), per al final mantenir els mateixos punts d'avantatge després del Quart Torneig Final d'aquell any a Boñar (Lleó).
 
Este torneig de Ciudad Real ha estat disputadíssim ja que Gianluca Ardenghi s'imposava en la primera prova de l'Arrossegament de Camió de 21 tones, per davant del mateix Ferrer.
 
En la segona prova, els millors temps parcials li van donar la victòria al campió d'Espanya Joan Ferrer elevant 150 kg igual que Ardenghi a la Ruleta Russa de Cilindre.
 
En la tercera prova de Transport de Carry per etapes, va repetir Joan Ferrer en el triomf, per davant d'un gran Adrián Vela, que al final va pujar al podi.
 
En la quarta prova d'Elevació de Bola, es van repetir els dos primers llocs amb set aixecaments per part del guanyador Juan Ferrer i Adrián Vela, sent l'ebrenc el més ràpid.
 
En la cinquena i última prova de la Mudança, Adrián Vela va vèncer transportant el jou més lluny que ningú.
 
Màxima emoció per a l'últim torneig de la temporada en la que Joan Ferrer va aconseguir cinc punts d'avantatge per sobre de la resta de competidors.

 

 

Participació