Es trasplantaran els arbres del carrer Llarg de Sant Vicent de Ferreries perquè resten visibilitat

Es tracta de deu arbres d'una alçada aproximada de 2 metres i un perímetre de tronc de 15 centímetres que es traslladaran al parc Teodor Gonzàlez i Remolins

Un dels arbres del carrer Llarg de Sant Vicent a Ferreries, Tortosa
Un dels arbres del carrer Llarg de Sant Vicent a Ferreries, Tortosa | Ajuntament de Tortosa
Aguaita.cat
28 de novembre del 2023
Actualitzat a les 10:30h
L'AjuntamentdeTortosa iniciarà esta setmana els treballs de trasplantament de deu arbres situats al carrerLlargdeSantVicent, al barri de Ferreries, situats entre l'avinguda de Catalunya i el carrer d'Abu-Bakr al Turtusí. Es tracta d'uns arbres de l'espècie 'Viburnumodoratissimum' que resten totalment la visibilitat tant dels vianants que volen travessar el carrer des de la vorera, com dels vehicles que circulen per la calçada. I així ho constata un informe de la PoliciaLocal de Tortosa que planteja la necessitat de substituir estos arbres, que es troben davant dels passos de vianants i que resten totalment la visibilitat.

Els arbres retirats es traslladaran a altres punts enjardinats de la ciutat, concretament al parcmunicipalTeodorGonzàlez i a l'avingudadeRemolins, on hi ha escocells sense arbrat i no es limita la visibilitat en cap sentit.

Finalment, al carrer Llarg de Sant Vicent es plantaran altres espècies d'arbres que nolimiten la visibilitat.