Mor una veïna de Tortosa de 39 anys en un accident de trànsit a l'Aldea

Per causes que s'estan investigant, este dimecres a la nit hi va haver una col·lisió frontal entre dos turismes

Una ambulància del SEM en una imatge d'arxiu.
Una ambulància del SEM en una imatge d'arxiu. | Cedida
Redacció
16 de novembre del 2023
Actualitzat el 25 de març del 2024 a les 15:09h

El Servei Català de Trànsit informa que ahir a la nit es va registrar un sinistre viari mortal a la TV-3454 a l’altura del punt quilomètric 2, a l’Aldea.

Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a les 20.51 h de la nit. Per causes que encara s’estan investigant, hi va haver una col·lisió frontal entre dos turismes. A conseqüència d’això, la conductora d’un dels vehicles va morir.

Es tracta d’una dona, N.LL.V., de 39 anys i veïna de Tortosa. En el mateix sinistre, també hi va haver una altra dona ferida greu que van traslladar a l’hospital de Tortosa. 

Arran de la incidència, es van activar cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat, que van fer tasques d’excarceració, i dues unitats i el servei de suport psicològic del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Pel que fa a l’afectació viària, es va haver de tallar la via en tots dos sentits.

El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l’any per oferir-los un servei d'orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit. S'hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268 i a través del web victimestransit.gencat.cat.

Arxivat a