L'IDECE commemora 30 anys amb un acte institucional al castell de Miravet

Durant l’acte, dissabte 18 de novembre, es lliuraran els Premis IDECE 2023 i es presentarà el llibre "Vida a l’Ebre", de Vicent Pellicer

Façana fluvial de Miravet.
Façana fluvial de Miravet. | Vicent Pellicer
Redacció
15 de novembre del 2023
Actualitzat a les 19:07h
L’Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l’Ebre (IDECE) celebra 30 anys amb un acte institucional que tindrà lloc este dissabte, 18 de novembre, a les 11.30 h, al castell de Miravet, i serà presidit pel conseller d’Empresa i Treball i president de l’IDECE, Roger Torrent Ramió.

Durant l’acte es lliuraran els premis IDECE per a fomentar la projecció de les Terres de l’Ebre que, en la seua 12a edició, estan dotats amb 1.500 euros el primer premi, 1.000 euros el segon premi, 700 euros el tercer premi i 500 euros el quart premi. També es presentarà el llibre ‘Vida a l’Ebre’, elaborat amb motiu d’estos 30 anys, amb un col·loqui entre el seu autor, Vicent Pellicer Ollés, i l’escriptora Carme Cruelles Rosales.

La commemoració comptarà amb una nodrida assistència de representants institucionals, socials i econòmics, entre els quals els diferents directors que ha tingut l’organisme durant estos 30 anys, exdelegats del Govern, directors dels Serveis Territorials, membres del Consell Rector de l’IDECE i del Consell Econòmic i Social de les Terres de l’Ebre, a més dels alcaldes dels municipis de les comarques de l’Ebre, entre d’altres.

La commemoració dels 30 anys de l’IDECE finalitzarà amb una degustació de productes gastronòmics de la Reserva de la Biosfera de les Terres de l’Ebre