Un gran contenidor de runa i també de brossa davant la Casa Bau

per Redacció , Tortosa, 13 d'octubre de 2014 a les 17:28 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 d'octubre de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.


Un veí de Tortosa, David Garcia Ballús, que viu al carrer Sant Joan Baptista de la Salle de Tortosa, ha enviat esta fotodenúncia a aguaita.cat per exposar el problema que ha detectat des que es va inaugurar la reforma de la Casa Bau i el mes de juliol passat es va situar al costat de l’entrada del pàrquing un gran contenidor de runa. A banda que ocupa dos llocs d’aparcament gratuït, “últimament s'ha convertit en un abocador d'escombraries que fa una mica de mal veure, per no dir que fa fàstic”, denuncia el veí. “Cada matí passo per davant amb les meues filles per portar-les a l'escola i no es gens agradable”, comenta. David Garcia afirma que ja ha remàs un escrit a l’Ajuntament de Tortosa per demanar si ho poden solucionar, per bé que el problema fa temps que existix “i veig que va per a llarg”, lamenta.


Recordeu que ara, a més de poder enviar les vostres fotodenúncies al correu [email protected] , també podeu fer-ho a través de whatsapp, al número 639 048 422.

 

Participació