Nomenen el doctor Ismael Piñas com a conseller independent de l'Hospital Comarcal d'Amposta

Assessorarà el Consell d’Administració durant els quatre anys, un càrrec que ocuparà sense cap tipus de remuneració

Ismael Piñas, nou assessor del Consell d’Administració de l'Hospital Comarcal d'Amposta
Ismael Piñas, nou assessor del Consell d’Administració de l'Hospital Comarcal d'Amposta | Ajuntament d'Amposta
Aguaita.cat
02 de novembre del 2023
Actualitzat a les 12:04h
La JuntaGeneral de l’HospitalComarcald’Amposta, reunida dilluns 30 d’octubre, va aprovar per unanimitat el nomenament del metgeIsmaelPiñas com a consellerindependent d’este organisme. Piñas, que ja està jubilat i s’incorpora al Consell per als propers quatre anys –coincidint amb el mandat municipal- tindrà les funcions d’assessorar i acompanyar a la resta de consellers/es en la presa de decisions; incrementar la representativitat d’esta societat; ampliar els punts de vista de la mateixa; així com, elevar la disposició i la capacitat del Consell d’Administració i de l’Hospital per a desenvolupar amb diligència i eficiència la funció de supervisió, sens perjudici dels deures atribuïts per la Llei de Societats de Capital.

El càrrec, que no té cap tipus de remuneració econòmica, sí que contempla que el conseller independent tindrà el dret de vot com la resta de consellers i conselleres. L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, ha posat en valor que la voluntat de l’equip de govern és "optimitzar al màxim els serveis de l’Hospital escoltant tothom qui ens pugui ajudar a millorar el servei" i per això, "incorporant una persona de reconegut prestigi com el doctor Piñas és una garantia que hi haurà aportacions molt positives per al funcionament de l’Hospital".

Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona i especialitzat en Medicina Interna i en Ginecologia i Obstetrícia, Piñas compta amb una llarga trajectòria i experiència laboral. Piñas també ha estat director territorial de Salut i director territorial d’Acció Social i Ciutadania.

Actualment, formen part del Consell d’Administració de l’Hospital l’alcalde, Adam Tomàs, que n’és el president, i els càrrecs electes Núria Marco, Ramon Nadal, Núria Ferré i Tomàs Bertomeu, d’ERC; Manel Ferré i Gemma Cid, de Junts per Amposta, i German Ciscar, de Som Amposta.