Les Penyes Taurines de l'Ebre preparen una gran mobilització en defensa de tots els correbous

L'entitat agraeix a PP, Vox i Ciutadans que s'hagin situat "al costat a la festa i la tradició dels bous"

Representants de l'APCTTE amb cartells de defensa de la festa dels bous al Parlament
Representants de l'APCTTE amb cartells de defensa de la festa dels bous al Parlament | Redacció
Aguaita.cat
26 d'octubre del 2023
Actualitzat a les 16:10h
L'AgrupaciódePenyesiComissionsTaurines de les  Terresdel'Ebre (APCTTE) prepara "un acte unitari", juntament amb la Plataforma per a la Defensa de la Tauromàquia Popular i Tradicional. La mobilització vol ser una primera resposta a l'acceptació a tràmit del Parlament de la proposiciódellei de Comuns i CUP per prohibir els bousembolats, capllaçats i a la mar. L'entitat crida a totes les penyes, comissions i aficionats a participar en l'assemblea ordinària del 17denovembre, que es farà a l'Aldea (Baix Ebre). L'APCTTE ha agraït el suport dels grups parlamentaris de PP, Vox i Ciutadans, que van esmenar i votar contra la proposició de llei, per situar-se "al costat de la festa i la tradició dels bous".

L'agraïment, en un comunicat de l'Agrupació, "es fa extensible" als alcaldes i representantspolítics de les Terresdel'Ebre que han reclamat als seus partits que votessen a favor de l'esmena a la totalitat este dimecres, tot i que no es va aconseguir prou suports per evitar el tràmit i debat de la normativa.
 
L'entitat avança que "posarà en marxa tots els mecanismes jurídics possibles" per defensar la inconstitucionalitat de la proposició de llei.