1 de 10
POLÍTICA

Les Penyes Taurines de l'Ebre preparen una gran mobilització en defensa de tots els correbous

L'entitat agraeix a PP, Vox i Ciutadans que s'hagin situat "al costat a la festa i la tradició dels bous"

Representants de l'APCTTE amb cartells de defensa de la festa dels bous al Parlament | Redacció
per Aguaita.cat, Terres de l'Ebre | 26 d'octubre de 2023 a les 15:44 |
L'Agrupació de Penyes i Comissions Taurines de les  Terres de l'Ebre (APCTTE) prepara "un acte unitari", juntament amb la Plataforma per a la Defensa de la Tauromàquia Popular i Tradicional. La mobilització vol ser una primera resposta a l'acceptació a tràmit del Parlament de la proposició de llei de Comuns i CUP per prohibir els bous embolats, capllaçats i a la mar. L'entitat crida a totes les penyes, comissions i aficionats a participar en l'assemblea ordinària del 17 de novembre, que es farà a l'Aldea (Baix Ebre). L'APCTTE ha agraït el suport dels grups parlamentaris de PP, Vox i Ciutadans, que van esmenar i votar contra la proposició de llei, per situar-se "al costat de la festa i la tradició dels bous".

L'agraïment, en un comunicat de l'Agrupació, "es fa extensible" als alcaldes i representants polítics de les Terres de l'Ebre que han reclamat als seus partits que votessen a favor de l'esmena a la totalitat este dimecres, tot i que no es va aconseguir prou suports per evitar el tràmit i debat de la normativa.
 
L'entitat avança que "posarà en marxa tots els mecanismes jurídics possibles" per defensar la inconstitucionalitat de la proposició de llei.

 

Participació