Tres restaurants ebrencs organitzen sopars solidaris contra el malbaratament alimentari

L'Antic Molí, Villa Retiro i Albert Guzmán participen en el Gastrorecup d'enguany que organitza la xef Ada Parellada

Vicent Guimerà del restaurant l'Antic Molí d'Ulldecona amb Ada Parellada en la presentació del Gastrorecup 2023
Vicent Guimerà del restaurant l'Antic Molí d'Ulldecona amb Ada Parellada en la presentació del Gastrorecup 2023 | Gastrorecup
Aguaita
26 de setembre del 2023
Actualitzat a les 12:39h
El Gastrorecup és un sopar-denúncia amb una estratègia de conscienciació sobre la problemàtica del malbaratamentalimentari. Restaurants de tota la geografia catalana hi posen en valor aliments rebutjats del circuit comercial.

Del 26 de setembre i fins al 6 d’octubre, s’han organitzat un total de 18 sopars o dinars Gastrorecup a diferents restaurants gastronòmics amb joves cuiners de Catalunya. La xef Ada Parellada serà la padrina de cada trobada, que estan obertes a tothom, dissenyarà els menús, farà l’acompanyament i la formació als cuiners ambaixadors.

Enguany són tres els restaurants ebrencs que participen de la jornada solidària: VillaRetiro (Xerta), AlbertGuzmán (La Ràpita) i L'AnticMolí (Ulldecona).

La campanya contra el mabaratament d'aliments tindrà lloc entre el 26 de setembre i el 8 d’octubre, amb un preu simbòlic de 15€.


Altres restaurants que formaran part dels Gastrorecups d’enguany són: Semproniana (Barcelona), CETT Hotel (Barcelona), Bar Verat (Santa Coloma de Gramanet), Can Perico (Santa Perpètua de la Mogoda), El Terrat (Tarragona), Gami (Cambrils), Can Xapes (Cornellà del Terri), Normal (Girona), Casamar (Llafranc), Escola d’Hostaleria de Girona, La Boscana (Bellvís), La Cava (Tàrrrega), L’Antic Forn (Cervera), Xopluc (La Fuliola) i Hotel Pessets (Sort).

Els dinars i sopars tindran un preu de 15 € per persona, amb beguda inclosa i compten amb el proveïment d’aliments per part de diferents empreses del sector agroalimentari (Ametller Origen, Es Imperfect, Borges, Makro, Plusfresc, Talkual, Can Sumoi, Porc de Palou i Bon Blat) que col·laboren en la campanya.

Les reserves del sopar es poden fer a través del web www.gastrorecup.cat, on hi trobareu tota la informació.