1 de 10
Branded Content

El CAT explica el cicle de l'aigua als escolars: tornen les visites a la seu de l'Ampolla

La visita presencial a les instal·lacions del CAT és gratuïta i s'adreça a alumnes des de 1r de primària fins a batxillerat

Entrada de les instal·lacions del Consorci d'Aigües de Tarragona a l'Ampolla | CAT
per Aguaita.cat, L'Ampolla | 19 de setembre de 2023 a les 12:12 |
El Consorci d'Aigües de Tarragona (CAT) torna a oferir la possibilitat de fer visites presencials a l'Estació de Tractament d'Aigua Potable (ETAP) de l'Ampolla a escoles i centres educatius Així mateix, el CAT manté les visites virtuals per conèixer la planta de tractament, deixant escollir els interessats el format que millor s'adapte a les seues necessitats.

D'esta manera, l'òrgan encarregat de gestionar l'aigua a la demarcació de Tarragona torna a obrir les portes. En este sentit, la visita presencial es complementa amb materials de suport, pensats per fer-la més àgil, més visual i el més divertida possible. Així mateix, els responsables del CAT guiaran la visita i respondran totes les preguntes.


La visita a l'ETAP de l'Ampolla és gratuïta i s'adreça a alumnes des de primer de primària fins a batxillerat. Aquelles escoles i centres educatius poden concertar la data a través del formulari que hi ha en el següent enllaç.
 

Com es potabilitza l'aigua?

En estes visites a les instal·lacions del CAT a l'Ampolla, els visitants podran conèixer quin és el procés que hi ha abans que l'aigua rage per l'aixeta. Així, els responsables del Consorci d'Aigües de Tarragona explicaran els visitants d'on surt la que arriba a casa, com es controla la seva qualitat i com es tracta per fer-la potable.


Cal recordar que per les instal·lacions del CAT passen de mitjana més de 200 milions de litres d'aigua. El Consorci d'Aigües de Tarragona emmarca aquesta activitat en el seu compromís per la gestió responsable de l'aigua i la difusió de la importància de fer un consum responsable d'aquest recurs limitat.

 

Arxivat a:
General, CAT, aigua, L'Ampolla, agenda
Participació