1 de 10
PREMIS

Dos hotels ebrencs, entre els millors de l’any

L'AEHT celebra el sopar anual de la Federació amb 350 assistents on premien els millors hotels de les Terres de l'Ebre i el Camp de Tarragona

Hotel Tancat de Codorniu, a Alcanar | @tancatdecodorniu
per Aguaita.cat, Alcanar | 19 de setembre de 2023 a les 09:49 |
L'Associació d'Empresaris de l'Hostaleria de Tarragona i les Terres de l'Ebre (AEHT) i Booking han premiat els millors hotels de l'any. El primer premi ha sigut per a l'hotel H10 Imperial Tarraco de Tarragona, el segon premi per a l'hotel Tancat de Codorniu d'Alcanar (Montsià) i el tercer premi per l'hotel Casa Ceremines de Xerta (Baix Ebre).

Els guardons són la novetat del sopar anual de la federació que es va celebrar aquest dilluns amb 350 assistents a la Boella (la Canonja). L'AEHT celebra 46 anys i compta amb més de 800 associats arreu del territori i durant el sopar s'ha homenatjat aquells establiments que fa més de 25 anys que formen part de la federació.


Els premiats pels 25 anys d'associats han estat l'Hotel&Spa Can Josep de Bot, Restaurant Masia Sagués de Vimbodí, Ca l'Àngel de Valls, Restaurants Censals del Perelló, Restaurant Les Moles d'Ulldecona, La Botiga del Cafè de Tarragona, Les Fonts de Can Sala de Tarragona i Restaurant La Siesta de Salou.
 

Propietaris dels millors hotels de l'any de Tarragona i l'Ebre en el sopar anual de l'AEHT Foto: Cedida al'ACN

 

Participació