El Terres Travel Festival atorga el Gran Premi del certamen a la sèrie sud-africana «The Neverending Tourists»

La setena edició del festival de cinema de turisme i viatges de Tortosa reunix prop de 130 produccions de 26 països

Entrega de premis de la setena edició del certamen.
Entrega de premis de la setena edició del certamen. | Cedida
Redacció
17 de setembre del 2023
Actualitzat a les 19:42h
La sèrie sud-africana 'The Neverendint Tourists' s'ha emportat el Gran Premi i també el Gold - Tourism Destination en la setena edició del certamen de cinema de viatges i turisme de Tortosa, el Terres Travel Festival. L'altre gran trofeu del certamen se l'ha endut el documental 'Slovenia Green', guardonat com a Millor Pel·lícula de Promoció de la Sostenibilitat - Terres de l'Ebre. Durant la gala, on hi ha assistit més de 150 professionals del sector d'arreu del món, també s'ha reconegut el director, guionista i productor Theo Papadoulakis, que ha rebut el Premi Terres Pioneers per la seua trajectòria professional. En total, el festival ha reunit 127 peces audiovisuals de 26 països.

Altres de les produccions destacades han estat 'Jiwa Jagad Jaw', que s'ha endut el Premi Recomencem que atorga el Patronat de Turisme de les Terres de l'Ebre, i la peça audiovisual 'Au pays de l'abeille noire' amb el Premi a la Millor producció que fomenta el respecte entre cultures de la mà de la UNESCO ePlatform.

Per la seua banda, 'The Green Big Week' ha estat distingit amb el Premi Climent Ferrer a la Millor Producció sobre els valors de la reserva de la biosfera de la UNESCO i que ha estat apadrinat pel Consorci de Polítiques Ambientals de les Terres de l'Ebre (COPATE).

En la categoria de comunicació turística, el festival ha guardonat 'Marselha - A Marseille Legend' amb el premi Gold - Independent Filmmaker, mentre la peça audiovisual 'Madrid is Chulo' s'ha emportat el premi Gold - Tourism Destination - City. Finalment, la sèrie 'Finding Encanto' ha recollit el premi Gold - Tourism Destination – Country.

El Terres Travel Festival ha finalitzat este dissabte amb la projecció pública dels films guardonats i diverses actuacions musicals a la plaça de la Cinta de Tortosa.