Una veïna de Móra la Nova de 23 anys mor en un accident a l'N-420 a Móra d'Ebre

Hi hagut una col·lisió frontal entre un camió i un turisme, el conductor del qual ha resultat ferit greu

El vehicle implicat en l'accident, completament destrossat.
El vehicle implicat en l'accident, completament destrossat. | ACN
Redacció
15 de setembre del 2023
Actualitzat el 25 de març del 2024 a les 15:10h

El Servei Català de Trànsit ha informat que esta tarda s’ha registrat un sinistre viari mortal a l’N-420 al punt quilomètric 819,5 a Móra d’Ebre (Ribera d’Ebre). Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 14:01 h.

Per causes que encara s’estan investigant, hi hagut una col·lisió frontal entre un camió i un turisme. A conseqüència de l’accident, la passatgera davantera del turisme ha mort. Es tracta d’H.D., de 23 anys i veïna de Móra la Nova. A més, el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha atès el conductor que ha resultat ferit greu, en un primer moment el SEM l’ha traslladat per carretera a l’hospital de Móra d'Ebre i un cop normalitzada la situació meteorològica l'ha portat en helicòpter a l’Hospital Joan XXIII on resta ingressat. Pel que fa al conductor del camió ha resultat il·lès.

Arran de la incidència, s’han activat quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, una dotació Bombers de la Generalitat i un helicòpter medicalitzat i dues ambulàncies del SEM. Quant a l’afectació viària, s’està fent pas alternatiu.

Arxivat a