Els Mossos d’Esquadra detenen un home de trenta-un anys per cinc delictes de robatori a Deltebre

El lladre va aconseguir robar objectes per un valor d’uns 5.000 euros

Una detenció dels Mossos d'Esquadra
Una detenció dels Mossos d'Esquadra | Mossos d'Esquadra
Aguaita.cat
11 d'agost del 2023
Actualitzat a les 10:18h
Els Mossosd’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la Comissaria de Tortosa van detenir un home de 31anys, com a presumpte autor de cinc delictes contra el patrimoni al municipi de Deltebre (Baix Ebre).

Durant els dies 12,13, 24 i 29 de juliol el municipi de Deltebre va patir un seguit de robatoris en els que l’autor saltava les tanques perimetrals dels habitatges i recintes privats per accedir a les zones d’estacionament dels vehicles i sostreure objectes de valor. En total va aconseguir robar 3 bicicletes i un telèfon mòbil valorats al voltant de 5.000 euros. 

Tan bon punt els mossos van tenir coneixement de les primeres denúncies es van posar en marxa diversos dispositius policials encaminats a la identificació i detenció de l’autor dels fets.

Mitjançant el Pla d’Acció de Convivència a l’Espai Públic a la Regió Policial de Terres de l’Ebre els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Deltebre mantenen una coordinació i col·laboració permanent per tal de prevenir i contenir les diverses incidències que generen problemes de convivència al municipi.

Els bons resultats d’esta col·laboració van permetre als investigadors dels Mossos d’Esquadra identificar l’autor i detenir-lo la tarda del dia 8 d’agost al carrerSantAntoni de Deltebre.


El detingut va passar dimecres, 9 d’agost, a disposició judicial davant el jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Tortosa.