L'Ajuntament treballa per solucionar el bloqueig per obtenir el crèdit de 4 milions per Tortosa Salut

L'alcalde de Tortosa, Jordi Jordan, ha agraït l'esforç que està fent la plantilla de la Clínica Terres de l'Ebre per tal d'incrementar l'activitat del centre

Roda de premsa de l'equip de Govern de l'Ajuntament de Tortosa
Roda de premsa de l'equip de Govern de l'Ajuntament de Tortosa | Ajuntament de Tortosa
Aguaita.cat
17 de juliol del 2023
Actualitzat a les 10:34h
L'AjuntamentdeTortosa treballa per trobar una soluciótècnica, econòmica i financera a la situació de bloqueig per tal d'obtenir l'autorització d'endeutament i concessió de l'aval de 4milionsd'euros per la finalització de la compra de la ClínicaTerresdel'Ebre. La proposta que no va prosperar al plenari comporta uns interessos de demora mensuals de l'ordre de 20.000 euros. "Aquest govern treballa i no permetrà que la situació s'allargue en el temps i perjudique els interessos dels tortosins i les tortosines", ha manifestat l'alcalde de Tortosa, JordiJordan.

A més, l'alcalde de Tortosa ha recordat que l'operació de crèdit de 4 milions d'euros de TortosaSalut és una iniciativa de l'anterior govern municipal i que la cap de l'oposició, que encara presideix la societat municipal, va aprovar-ne la contractació al consell d'administració de Tortosa Salut celebrat fa només 20 dies, mentre que al ple de l'Ajuntament ha optat per "posar pals a les rodes" . "Junts està fent una oposició destructiva i irresponsable, que va en contra de la Clínica Terres de l'Ebre i la ciutat", ha lamentat Jordan.

Pel que fa al funcionament de la Clínica Terres de l'Ebre, el batlle ha agraït l'esforç que està fent tota la plantilla per tal d'incrementar l'activitat del centre i poder-se finançar més i millor.

Finalment, l'alcalde ha recordat que aquesta operació d'endeutament s'hauria d'haver aprovat abans de les eleccions municipals, però que Junts per Tortosa no va ser responsable i no va portar-ho al plenari.