Acord per l’estabilitat del govern del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre entre ERC i el PSC

La presidència del Consell Comarcal recaurà sobre ERC i el PSC comptarà amb dues vicepresidències (la primera i la quarta).

Les dos formacions signant l'acord de govern del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre
Les dos formacions signant l'acord de govern del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre | Cedida
Aguaita.cat
10 de juny del 2023
Actualitzat a les 10:05h
Les executives comarcals de la Ribera d’Ebre d’EsquerraRepublicana i del PartitdelsSocialistesdeCatalunya, este divendres a la tarde, han avalat la proposta d’acord pels propers4anys pel govern del ConsellComarcaldelaRiberad’Ebre.

L’acord recull un conjunt d’eixos programàtics que han de guiar l’acció de govern i l’entesa entre ambdues formacions polítiques. Així, en l’àmbit organitzatiu, la presidència del Consell Comarcal recaurà sobre ERC i el PSC comptarà amb dues vicepresidències (la primera i la quarta).

En JosepMariaSáez president de la Federació comarcal de la Ribera d’Ebre d'EsquerraRepublicana ha destacat que “amb aquest acord seguim construint un model de comarca: per millorar la qualitat de vida de la gent, per bastir un desenvolupament socioeconòmic, encarem els reptes per l’arribada dels Fons de Transició Nuclear i per un futur digne per la gent de la Ribera d’Ebre”.

Per CarlosTrinchan, portaveu del PSC a la Ribera d’Ebre, ha posat de relleu que “amb aquest acord, volem activar els punts de millora de la nostra comarca, aprofitant els Fons de Transició Nuclear i posant al centre de les nostres accions polítiques al teixit empresarial, entitats socials i les persones, pensant en construir una comarca on la nostra gent vulgui emprendre el seu projecte de vida”.