1 de 10
Estrena

Pepet i Marieta estrenen nova cançó i un videoclip gravat a Ulldecona per celebrar els vint anys

"Crida Yé" és un electromerengue gravat amb el grup revelació Sexenni amb tocs de blues que reivindica la tornada al poble a la recerca de la felicitat

Pepet i Marieta estrena nova cançó amb el grup revelació Sexenni | Cedida
per Aguaita.cat, Ulldecona | 9 de juny de 2023 a les 08:47 |
Després de cantar contra la MAT amb Ebri Knight, El Diluvi i Tesa, Pepet i Marieta s'al·lien amb el grup revelació Sexenni per a estrenar "Crida !", una injecció d'estiu que et posa a moure el cul i ballar des del segon 0.

"Crida Yé" és un electromerengue amb tocs de blues que reivindica la tornada al poble a la recerca de la felicitat. Arriba amb un videoclip rodat a la seua Ulldecona natal, que entrellaça cinc històries de vida rural.


Vint anys de Pepet i Marieta

Enguany Pepet i Marieta compleixen 20 anys i "Crida Yé!" és una de les nombroses sorpreses que la banda de les Terres de l'Ebre ha preparat per a celebrar l'efemèride.


De moment ja han anunciat una extensa gira, que passarà per places tan representatives per a la banda com el Feslloc, l'Aplec dels Ports o les Festes de Gràcia, i que culminarà el 30 d'agost amb un concert-exposició a Ulldecona amb integrants i col·laboradors de tota la història del grup.

 

 

Participació