Lliuren els premis als millors expedients acadèmics de batxillerat i cicles formatiu de Tortosa

L'alcaldessa de Tortosa ha entregat els guardons que acrediten els millors expedients acadèmics de batxillerat i de cicles formatius, corresponents al curs 2021-2022

Aguaita.cat
31 de maig del 2023
Actualitzat a les 0:19h
Premis al Foment del Coneixement als millors expedients acadèmics de batxillerat i cicles formatiu de Tortosa
Premis al Foment del Coneixement als millors expedients acadèmics de batxillerat i cicles formatiu de Tortosa | Ajuntament de Tortosa
L'AjuntamentdeTortosa lliura els premis al FomentdelConeixement als millorsexpedientsacadèmics de batxillerat i ciclesformatiu de la ciutat.
L'alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha fet lliurament dels guardons que acrediten els millors expedients acadèmics de batxillerat i de cicles formatius, corresponents al curs 2021-2022.

Concretament, a l'alumna del col·legidiocesàSagradaFamíliaHongXuanWuXu, que va obtindre una notamitjana de batxillerat de 9,95. Enguany, l'alumna s'ha format a la universitat de Saint Andrews, a Escòcia, en estudis d'enginyeria informàtica.
Pel que fa al millorexpedient acadèmic de cicleformatiudegrausuperior, ha correspost a IvanVilanovaOca, de l'institutdel'Ebre, amb una nota mitjana de 9,10. Enguany ha estudiat al campus Terres de l'Ebre de la Universitat Rovira i Virgili el grau d'infermeria.