1 de 10

La piscina municipal de la Ràpita reobrirà les portes l’1 de juny

L’equipament municipal ha estat tancat els darrers mesos a causa de la seua remodelació integral.

Entre les novetats, també destaca la caldera de biomassa i la construcció d’una nova piscina annexa més petita | Ajuntament de la Ràpita
per Aguaita.cat, La Ràpita | 25 de maig de 2023 a les 15:17 |
La piscina municipal de la Ràpita reobrirà les portes el dijous que ve, 1 de juny. Totes les persones que vulguen informar-se i conèixer els horaris i les millores, poden passar a partir del dijous en el següent horari: de les 7 a les 13 hores i de les 16 a les 21 hores.

L’equipament municipal ha estat tancat els darrers mesos a causa de la seua remodelació integral. La remodelació s’ha dut a terme davant la necessitat de canviar la coberta actual per una coberta telescòpica que permet fer un estalvi energètic per aconseguir els objectius de desenvolupament sostenible i millorar la climatització i les condicions en què les persones usuàries gaudeixen de l’equipament.


Entre les novetats, també destaca la caldera de biomassa, la construcció d’una nova piscina annexa més petita per a fer altres activitats i un magatzem per al material. A més a més, també s’han millorat els accessos, la zona dels vestidors i el sòl del voltant de la piscina, el qual s’ha fet a partir d’un material que evitar que les persones rellisquen, entre altres.

 

Participació