1 de 10
Oci

Surt a la venda la discoteca Mediterrània de L'Ampolla

El preu de sortida de la mítica discoteca de l'Arenal és de 1.690.000 €

Discoteca Mediterrània a la platja de l'Arenal, a L'Ampolla | IAD France
per Aguaita.cat, L'Ampolla | 24 de maig de 2023 a les 12:20 |
"Excel·lent oportunitat de negoci. Discoteca de 1900M2 en ple funcionament  una parcel·la de 600M2 i un bar-restaurant amb terrassa de 620M2 a primera línia de mar". Així es presenta l'anunci immobiliari que informa que la mítica discoteca Mediterrània, ubicada al costat de la platja de l'Arenal, a l'Ampolla, està en venda. El preu de sortida, segons la immobiliària IAD France, és de 1.690.000 €.
 
La discoteca Mediterrània, o "la Medi'", com es coneixia popularment, va viure el seu moment durant els anys 90 i l'eclosió del tecno els seus anys daurats. Cita ineludible del jovent ebrenc per exemple a les Festes de Sant Joan, on es donava el tret oficial a l'estiu. La festa disco però continuava tot l'estiu.
 
La discoteca té dos plantes i una terrassa exterior. A la primera planta ens trobem tres barres, una principal al mig i dos segonàries a cada lateral, lavabos, zona de venda de tiquets, zona de guarda-roba i l'espai per al dj.
 
Pujant unes escales hi ha la segona planta amb dos barres, dos "sales vip" i seients alts al llarg de tots els cristalls amb espectaculars vistes al mar. Les finestres es poden obrir igual que el sostre de la discoteca, que és mecànic.
 
La terrassa exterior compta amb tres barres més i espai per a una altra zona vip. Disposa de diversos magatzems repartits a l' interior i l' exterior del local.
 
La discoteca té tot els permisos i llicències al dia, segons anuncia la inmobiliària. Una oportunitat de reactivar un espai que recorda tota una generació i de tornar a fer reviure les nits d'estiu a la vora del mar, a L'Ampolla.


 

 

Participació