Faura proposa instal·lar la seu d'Emergències de les Terres de l’Ebre a l’antiga caserna dels Mossos a Tortosa

El candidat republicà li trasllada la proposta al conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena

Faura, amb el conseller Elena i la número 2 de la llista, Mar Lleixà.
Faura, amb el conseller Elena i la número 2 de la llista, Mar Lleixà. | Cedida
Redacció
14 de maig del 2023
Actualitzat a les 9:27h
El candidat republicà a l’alcaldia de Tortosa, Xavier Faura, ha proposat convertir l’antiga caserna dels Mossos d’Esquadra de la ciutat, i actual arxiu judicial, en el nou edifici on s’instal·li la seu d’Emergències de les Terres de l’Ebre. Esta proposta comportaria el trasllat de l’arxiu judicial a un altre lloc. 

Faura ha apuntat que la seu d’Emergències, avui dia, comparteix edifici juntament amb el parc de bombers. “Entenem, però que és important que tinga un edifici propi per poder créixer i que estiga a Tortosa”.  Això a més “forma part del nostre projecte de ciutat, és a dir, incidir en la capitalitat, i en la ciutat de serveis i útil per al territori, que volem”, ha apuntat.

El candidat republicà ha pogut explicar esta proposta directament al conseller d’Interior,  Joan Ignasi Elena, amb qui van visitar este dissabte la Fira de l’Oli de Jesús. 

El conseller Elena va afirmar que “estem passejant pel conjunt del país explicant-nos, reben propostes, suggeriments i inquietuds del veïnat; i en este sentit, s’ha traslladat esta proposta i en el seu moment, com corresponga, s’analitzarà i es veurà la seua viabilitat”.  “Nosaltres com a Departament d’Interior treballem per la seguretat i les emergències, esta és una dimensió essencial de les persones, especialment les més vulnerables, i el que estem fent  és reforçant els serveis de seguretat i emergència del país per treballar amb la màxima atenció i la màxima proximitat”, va concloure.