Laura Borràs des d'Amposta: «El Govern pateix sequera d'escons i de confrontació amb l'Estat»

La presidenta del partit afirma davant els alcaldables ebrencs que "Ens volen inhabilitar per fer política i nosaltres hi som per habilitar a totes les persones de Junts"

Laura Borràs a la convenció municipalista de Junts a Amposta
Laura Borràs a la convenció municipalista de Junts a Amposta | Arnau Martínez
Aguaita.cat
15 d'abril del 2023
Actualitzat a les 12:12h
La presidenta del Parlament suspesa, LauraBorràs, no s'ha referit explícitament al requeriment que la Junta Electoral Central ha enviat a la mesa sobre el seu escó dijous passat, però sí que ha comentat la sentència que li demana tretze anys d'inhabilitació: "ens volen inhabilitar i nosaltres hi som per habilitar totes les persones de Junts", ha apuntat. La presidenta de Junts per Catalunya, des de la conferènciamunicipalista del partit a l'Ebre a Amposta (Montsià), també ha carregat contra l'executiu d'Aragonès assegurant que és un Govern que "pateix sequera d'escons, de propostes de país i de voluntat de confrontació amb l'Estat per poder avançar cap a la independència" i ha repetit que és el de "l'anar fent, el de deixar-ho estar".

Borràs ha insistit que "voldrien que estiguéssim planyent-nos perquè la situació és complicada", però que està "al peu del canó". "Jo no ho deixo estar perquè deixar-ho estar és més còmode, però no serveix per avançar", ha seguit.
 

La presidenta del Parlament suspesa, Laura Borràs, conversant amb militants i simpatitzants de Junts a l'Auditori Municipal d'Amposta Foto: Arnau Martínez


ERC"distreuambl'acorddeclaredat
 
La presidenta de la formació independentista s'ha referit també a l'acord de claredat i al referèndum assegurant que des d'ERC "ens distreuen" i ha valorat que els republicans han "excel·lit" en "incomplir els acords que van assolir per accedir al Govern".

Davant dels alcaldables de Junts a les Terres de l'Ebre, Borràs ha emfatitzat que les eleccions del 28 de maig són "importants pel conjunt del país i per Junts per Catalunya". Borràs ha comentat que són un partit "jove", però també "fort" i ha acabat afirmant que la formació "cada vegada es troba més en solitari" defensant la independència.