La reguerenca Yolanda Calau, nova incorporació d'Esquerra Tortosa per a les municipals de maig

La nova incorporació de l'equip de Faura s'unix a Esquerra Tortosa per reivindicar millores per a Els Reguers i els seus veïns i veïnes

Yolanda Calau i el cap de llista d'Esquerra Tortosa a les municipals de maig de 2023
Yolanda Calau i el cap de llista d'Esquerra Tortosa a les municipals de maig de 2023 | ERC Tortosa
Aguaita.cat
30 de març del 2023
Actualitzat el 31 de març a la 13:50h
YolandaCalauiDuran s'incorpora al projecte d'EsquerraTortosa i formarà part de la llista que concorrerà a les properes eleccions municipals de maig. Calau és veïna de ElsReguers, un municipi que l'ha vist créixer. Actualment estudia Criminologia a la UOC.
Treballa a l'HospitalVergedelaCinta des de fa 23 anys com a tècnic en cures auxiliars d'infermeria, els mateixos que ha prestat al servei i atenció a la gent gran. La nova incorporació a l'equip de XavierFaura ha decidit fer este pas endavant "per millorar el Reguers des de la proximitat que dóna conèixer la realitat del poble i als veïns i veïnes de primera mà".

Yolanda Calau i Duran: "Els Reguers necessita un canvi, un govern local al costat de la ciutadania que escolte les seues demandes i les seues necessitats. M'uneixo al projecte d'Esquerra Republicana per reivindicar una administració que posi al municipi com a prioritat política a Tortosa i als seues ciutadans i necessitats al centre. Els Reguers, necessita més".