1 de 10
Emprenedors

Un jove d'Ulldecona, entre els 111 estudiants més brillants d'Espanya segons una llista mundial

Pere Vericat és graduat en Lideratge Emprenedor i Innovació i treballa a Google Irlanda

Pere Vericat ha estat escollit entre els 111 millors estudiants d'Espanya que entren a formar part de la prestigiosa llista internacional | TeamLabs
per Aguaita.cat, Ulldecona | 29 de març de 2023 a les 12:15 |
Pere Vericat, un jove d'Ulldecona de vint-i-quatre anys, graduat en Lideratge Emprenedor i Innovació ha estat triat entre els 111 millors estudiants d'Espanya de la nova convocatòria The Nova 111 Student List

La ‘Nova 111 List’ selecciona els deu millors perfils menors de 25 anys de les onze principals àrees de coneixement, incidint en la seua capacitat de generar impacte social i transformador. És una agenda laboral global que té com a propòsit generar una comunitat de professionals amb talent i crear un pont entre ells i un ecosistema d'empreses com a P&G, Fever, Novartis, McKinsey. 


Pere Vericat, del Grau en Lideratge Emprenedor a Google

Després d'un grau superior d'FP en comerç internacional, Pere Vericat, d'Ulldecona va cursar el grau LEINN (Lideratge Emprenedor i Innovació) a Barcelona. Va començar en 2018, i entre els projectes que va posar en marxa dins de la carrera està Buzzinn, una consultoria generacional que ajuda a connectar a les empreses tradicionals amb la GenZ i que actualment actualment està liderada per un altre LEINNer de l'equip de Pere. Tenen com a clients a empreses de l'IBEX35, com Repsol, CaixaBank-Imagin i BBVA.


Va ser durant la Business Mission de LEINN a Silicon Valley, quan va entendre que el seu camí professional era a Google, li va encantar la cultura organitzacional de l'empresa i les possibilitats que oferia als seus empleats. 

Després d'unes pràctiques en Google ha arribat a treballar en les oficines de Dublín on ara és Associate Account Strategist. Ajuda a petites i mitjanes empreses a créixer dins de l'ecosistema digital a través de Google Ads. 

A més, Pere ha estudiat també Psicologia a la Universitat Oberta de Catalunya, mentre realitzava el Grau de Lideratge Emprenedor,  compaginant dos carreres diferents al mateix temps.

 

Participació