1 de 10
sèries

Arriba a la fi la sèrie més vista de la història de Filmin: s'estrenarà el 28 de març

'Endeavour' forma part de la plataforma catalana des del 2017

Dos dels protagonistes d'«Endeavour» | Filmin
per Victor Rodrigo, Barcelona | 22 de març de 2023 a les 15:18 |
La plataforma catalana Filmin estrenarà en exclusiva a tot l'estat espanyol la que serà la novena i última temporada de la sèrie Endeavour. És la més vista de tota la història del servei de contingut, superant amb escreix molts dels grans títols que hi ha al catàleg de Filmin com The Durrells, Poirot, Autodefensa o Halt and Catch Fire. Amb l'emissió dels seus tres últims episodis, que es van estrenar al Regne Unit a finals de febrer, i que s'ambienten l'any 1972 (15 anys abans de l'inici d'Inspector Morse), es posa fi a un dels fenòmens més grans serièfils dels darrers anys a Gran Bretanya.


La preqüela de la també famosa sèrie Inspector Morse ha estat un èxit absolut a Filmin, on forma part del seu catàleg des del 2017. La plataforma estrenarà els tres capítols finals que suposaran la fi d'esta sèrie que es va estrenar a Gran Bretanya l'any 2013, ara ja fa una dècada. 

[noticiadiari]2/217461[/noticia[

Ha estat una d'aquelles produccions que no només obtenen grans resultats de visionats durant la setmana d'estrena, sinó que es mantenen sempre entre les sèries més vistes de la plataforma. En aquest sentit, se suma a un grup de produccions que, tot i no ser les més prestigioses del catàleg ni venir recolzades per un grapat de premis, han aconseguit excel·lents resultats d'audiència a Filmin.

Altres notícies que et poden interessar

 
 

 

Participació