La torxa dels Special Olympics arribarà enguany a Amposta

Els esportistes del Club Esportiu l’Àngel APASA faran més de 20 relleus per fer arribar la torxa al final del camí.

Un esportista participant als Special Olympics
Un esportista participant als Special Olympics | Special Olympics
Aguaita.cat
16 de març del 2023
Actualitzat a les 11:45h
El Club Esportiu l’Àngel APASA va ser fundat l’any 2000, essent l’únic Club Esportiu Federat  per a esportistes amb capacitats diverses a les Terres de l’Ebre.
 
Amb l’objectiu de fomentar i potenciar l’esport inclusiu, el club compta amb 38 esportistes federats, 80 no federats i 116 socis. 
Els projectes es treballen adaptats a les capacitats i limitacions dels esportistes, participant a competicions nacionals i internacionals cada any. 
 
Enguany tenim l’orgull de poder contribuir en l’acte que dona inici a d’un dels esdeveniments esportius d’àmbit internacional més important per a persones en discapacitat intel·lectual de Catalunya, d’altres comunitats autònomes d’Espanya i de països de tot el món, l’arribada de la Torxa Olímpica dels Special Olympics 2023. Amposta, serà una de les dotze ciutats de Catalunya per on passarà. 
 
El proper divendres 17 de març a les 19:00h entrarà pel pont penjant d’Amposta, continuarà pel l’Av. Alcalde Palau, Miquel Granell, Av. de la Ràpita , C/Major i finalitzarà el seu recorregut a la Plaça de l’Ajuntament. 
 
El recorregut comptarà amb més de 20 relleus entre esportistes ampostins per fer arribar la torxa al final del camí.  
Fem una crida per a que familiars, amics, coneguts i veïns vinguin a recolzar l’esport inclusiu i del territori. 
 
Els Special Olympics són empoderadors, brillants i molt especials. Mireu l’spot publicitari per veure als nostres esportistes calentant motors per als Jocs  del 30 de març a Granollers.