Adam Tomàs es compromet a fer d'Amposta una ciutat de referència si és reelegit

Adam Tomàs: “Volem continuar avançant en l'Amposta de futur i que no retorne a l'opacitat del passat"

L'alcaldable Adam Tomàs va rebre el suport del president del partit Oriol Junqueras durant la presentació de la seua candidatura per a les properes eleccions
L'alcaldable Adam Tomàs va rebre el suport del president del partit Oriol Junqueras durant la presentació de la seua candidatura per a les properes eleccions | Cedida
Redacció
30 de gener del 2023
Actualitzat a la 13:39h
Davant un AuditoridelaUnióFilharmònica d’Amposta ple de gom a gom, divendres passat es va fer l’actedepresentaciód’AdamTomàs com alcaldabled’EsquerraRepublicana a les eleccionsmunicipalsde2023, acompanyat del president del partit, OriolJunqueras.

 “Hem transformat la ciutat i les maneres de governar, i ara ens tornem a presentar per continuar la transformació i fer avançar en l'Amposta de futur. No volem tornar a l’Amposta del passat”
"Volem continuar avançant, no volem tornar a l'Amposta del passat, a l'Amposta de l'opacitat com alguns voldrien", va declarar Tomàs.

En la seua intervenció el candidat va demanar tenir memòria per valorar el que s’ha fet en estos vuit anys de govern republicà, i “no donar per fet que totes les coses que ara passen a la nostra ciutat, han passat sempre”. Com a exemple l’alcaldable va apuntar moltes de les actuacions que ha liderat per “fer d’Amposta la millor ciutat on viure”.

Entre les accions concretes que va recordar hi ha l’impuls de la transparència a l’Ajuntament i el foment de la participacióciutadana, amb la convocatòria d’Assemblees informatives i dels pressupostos participatius. També, el creixement en habitatgessocials, el naixement dels hortssocials, la recuperaciódelpatrimonihistòric amb la rehabilitaciódelafaçanafluvial, la creació de 1150novesocupacions, la reducció de l’atur local a la meitat; l’augment en un 25% del pressupost en atenciósocial, i la incorporació de vetlladores als menjadorsescolars per atendre alumnes amb necessitats educatives especials.

Adam Tomàs es va comprometre a continuar fent d’Amposta una ciutat referent;  “governant per a tothom i oferint un projecte pensant en les futures generacions”.

El president d’Esquerra Republicana, Oriol Junqueras, va mostrar la seva “admiració” cap Adam Tomàs. “És un extraordinari alcalde que ha contribuït amb tot el seu equip a transformar Amposta i fer-la molt millor del que era. I estic convençut que la ciutadania sabrà triar entre el passat, al que no hauria de tornar, perquè no és bó per a ningú; i el futur que s’ha anat construint durant els darrers vuit anys, que és el que es mereix la gent d’aquesta ciutat”.

L’acte va ser presentat per l’estudiant ampostina, Ariadna Tomàs, la qual va repassar l’impacte que han tingut en la transformació de la ciutat algunes de les polítiques desenvolupades pel govern municipal liderat per Adam Tomàs, a la vegada que es va mostrar molt il·lusionada de votar per primera vegada a unes eleccions municipals, i a més, poder fer-ho per ell.