1 de 10

L’Ajuntament d’Amposta invertix 77.000 euros en la construcció de 144 nínxols

Esta ampliació permetrà fer reparació dels nínxols en mal estat després de dècades sense manteniment

Una inversió de 77.000 euros permetrà disposar de 144 nous nínxols ampliar l’espai disponible al cementeri | Ajuntament d'Amposta
per Aguaita.cat, Amposta | 25 de gener de 2023 a les 13:36 |
Una gran grua està esta setmana fent treballs al cementiri municipal d'Amposta per descarregar els mòduls de formigó que permetran construir els nous nínxols. Una inversió de 77.000 euros permetrà disposar de 144 nous nínxols ampliar l’espai disponible al cementeri. Un espai que, tal i com recorda l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, "permetrà seguir plantejant la reparació dels columbaris en mal estat que hi ha al cementiri, resultat de les dècades sense cap tipus de manteniment, i que han provocat filtracions d’aigua i esfondraments". "Parlem amb les famílies per traslladar les restes dels difunts als nous nínxols i així poder plantejar la rehabilitació d’aquests nínxols antics", afegeix Tomàs.

Esta ampliació serà compatible amb la reforma integral i ampliació del cementiri amb la qual està treballant l’Ajuntament d’Amposta, que es traurà a licitació juntament amb la gestió i manteniment del servei d’aquest espai municipal.
Arxivat a:
Societat, cementiri, Amposta
Participació