Ximo Llopis, exregidor de Roquetes, candidat de Valents a l'alcaldia de Tortosa

Actualment és el president de la Junta Local de Valents a Tortosa i regidor de Valents a Roquetes.

Peu de foto Ximo Llopis fins ara regidor de Ciutadans de l’Ajuntament de Roquetes
Peu de foto Ximo Llopis fins ara regidor de Ciutadans de l’Ajuntament de Roquetes | Cedida
Aguaita.cat
25 de gener del 2023
Actualitzat a les 14:03h
Ximo Llopis, actual president de la Junta Local de Valents a Tortosa i regidor de Valents a Roquetes, serà el candidat de Valents a l'alcaldia a Tortosa. Llopis ha afirmat que: “Valents és un projecte molt il·lusionant i amb un gran futur.”

El candidat de Valents a l'alcaldia de Tortosa ha donat les gràcies als militants de Valents de Tortosa i a la Junta Local, per la confiança que li han depositat per a ser el nou alcalde del poble: “Hem vingut a governar el poble que tant volem i que tan deixat està pel govern de Junts”.

Per a Llopis, la situació de la seguretat i la neteja a Tortosa es troba en un estat insostenible: “Des de Valents acabarem amb la inseguretat que es viu en el nostre municipi i millorarem tota la neteja de voreres i carrers.”

Altres mesures que impulsarà Ximo Llopis és la creació del nou hospital de les Terres de l’Ebre, l'ampliació de cursos i professors en la URV i la reactivació del comerç local de Tortosa, "que era el millor de les Terres de l’Ebre, però que amb l'actual govern està cada vegada més afonat i apagat", segons diu el partit.

Finalment, el candidat de Valents a l'alcaldia de Tortosa ha afirmat que “Restaurarem el Monument de la Batalla de l’Ebre, que els Tortosins van votar a favor amb més de 5.000 vots, un 68% del total, l'any 2016”.

"Valents és un partit constitucionalista que treballa perquè a Catalunya es respecten les lleis i siga lleial a Espanya. Els tres pilars fonamentals que defensa són: seguretat, treball i llibertat. És bàsic retornar la seguretat als carrers de Catalunya, acabant amb la delinqüència i l'okupació. Catalunya ha deixat de ser el motor econòmic d'Espanya, la qual cosa suposa que hem de reacar l'economia i l'ocupació, creant oportunitats per als joves, eliminant impostos innecessaris i atraient inversions. Valents defensa la llibertat de la persona per a expressar-se lliurement, fer-ho en l'idioma que vulga, triar el model educatiu per als seus fills, i emprendre un negoci" diuen el la seua presentació".

Valents presentarà més de 100 llistes, en tota Catalunya, en les eleccions municipals del 28 de maig de 2023. També s'aniran anunciant tots i cadascun dels candidats a estos municipis, tal com ja es fa en els darrers mesos.