1 de 10
Eleccions Municipals 2023

Francesc Barbero, actual alcalde de Flix, repetirà com alcaldable a les eleccions municipals vinents

L’objectiu principal de Francesc Barbero, de cara a la nova legislatura, és continuar treballant per impulsar la reindustrialització i diversificació de l’economia local

Francesc Barbero és l’actual alcalde de Flix | Cedida
per Aguaita.cat, Flix | 23 de gener de 2023 a les 12:33 |
L’assemblea local d’Esquerra Republicana de Flix ha escollit Francesc Barbero Escrivà per encapçalar la candidatura a les eleccions municipals de 2023. Barbero és l’actual alcalde, càrrec al qual accedí després de guanyar amb majoria absoluta les eleccions de 2019, liderant la llista d’Entesa per Flix – Acord Municipal, on s’aplegà gent de tot l’àmbit sobiranista d’esquerres de la població.

L’objectiu principal de Francesc Barbero, de cara a la nova legislatura, és continuar treballant per impulsar la reindustrialització i diversificació de l’economia local; aprofitant les noves oportunitats i captacions d’empreses derivades del Fons de Transició Nuclear.


A més, ho farà acompanyat d’una candidatura que combinarà, l’experiència en la gestió, amb la presència de persones que l’han acompanyat en l’actual govern municipal, i la renovació que aportarà la incorporació de noves veus.

Esquerra Republicana de Catalunya ha estat durant el darrer cicle electoral la força política hegemònica a Flix, guanyant de manera destacada totes les eleccions celebrades al municipi, fet que dona una bona base al candidat per optar a la reelecció.


Francesc Barbero, a més de ser alcalde de Flix, esta legislatura ha estat diputat de la Diputació de Tarragona fins al mes de juliol de 2021, i és conseller comarcal de la Ribera d’Ebre, on dirigix les àrees de Transparència, Bon Govern, Comunicació i Ribera Viva.

 

Participació