1 de 10

Deltebre acull este dissabte la final de la Lliga Nacional de Força

L’Strongman de Deltebre, Joan Ferrer té opcions de proclamar-se campió d’esta competició

Joan Ferrer podria proclamar-se de nou l'home més fort de l'Estat Espanyol | Ajuntament de Deltebre
per Aguaita.cat, Deltebre | 23 de gener de 2023 a les 12:16 |
El Centre Esportiu del Delta forma part novament del circuit de proves de la Lliga Nacional de Força. De fet, enguany el municipi acollirà la gran final, la qual es durà a terme este dissabte 28 de gener a partir de les 16 hores i en la qual, l’Strongman de Deltebre, Joan Ferrer té opcions de proclamar-se campió d’esta competició.

Al llarg de la tarda de dissabte es duran a terme fins a cinc proves diferents per decidir qui serà l’home més fort de l’estat espanyol del darrer any 2022. Entre estes, l’aixecament de cilindre amb tres intents, transport de jou, roda de Conan, volteig de pneumàtic per parelles i aixecament de boles de la NFL.


“Per a Deltebre és una molt bona notícia poder disposar d’espais i d’equipaments, com el cas del Centre Esportiu del Delta, que permetin la realització de competicions esportives de primer nivell. Més encara si aquestes faciliten que atletes de Deltebre puguin competir a casa seva”, ha destacat l’alcalde de Deltebre. Soler també ha animat als veïns i veïnes a assistir a l’acte i a mostrar el seu suport a Joan Ferrer, l’Strongman de Deltebre, el qual va líder de la competició.

Joan Ferrer lidera actualment la classificació d’este campionat amb 158 punts. Mattew Riddall, amb 139 punts, i Adrian Vela, amb 101 punts, són els seus dos rivals més directes. En el cas de sumar 42 punts més, Ferrer es proclamaria home més fort de l’estat espanyol per segona vegada, després d’haver-ho estat l’any 2020.


Les entrades, per un preu de 5 €, es poden adquirir al Centre Esportiu del Delta, en el seu corresponent horari d’obertura.

 

Participació