Detenen dos joves per cometre robatoris amb força durant el cap de setmana a Amposta

Els arrestats havien accedit de nit en establiments i un d'ells duia joies i diners presumptament sostrets

Objectes sostrets durant els robatoris
Objectes sostrets durant els robatoris | Policia Local d'Amposta
Aguaita
09 de gener del 2023
Actualitzat a les 12:06h
Dos joves, de 23 anys i de 26 anys d'edat, han estat detinguts com a presumptes autors de robatorisambforça al ser sorpresos al moment de cometre els fets a Amposta.

En el primer robatori, ocorregut durant la matinada del dissabte dia 7 de gener, un jove de 23 anys va ser localitzat amagat a l'accés d'un establiment d'alimentació ubicat al carrer Lope de Vega desprès d'haver forçat la reixa d'entrada. 

En el segon fet, succeït esta mateixa matinada, un jove de 26 anys ha estat sorprès a l'interior d'un locutori ubicat al carrer Parlament, al qual havia accedit fracturant el vidre de la porta d'entrada. El jove, el qual ha intentat fugir al ser localitzat pels membres de la PoliciaLocald'Amposta, ha pogut ser interceptat i detingut a les proximitats de l'establiment. Al moment de la detenció se li han localitzat diversos objectes que podrien haver estat sostrets. 

Les dos detencions s'han pogut realitzar gràcies a la col·laboració ciutadana.

L'arrestat dissabte ha quedat en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició del jutjat de guàrdia d'Amposta. El segon detingut passarà a disposició judicial en les pròximes hores.