Víctor Grau serà el candidat socialista a l'alcaldia de Tortosa

Té 32 anys i compagina la tasca docent i de coordinació a la URV i la UOC i com organitzador d’esdeveniments esportius

Víctor Grau, candidat pel PSC a Tortosa.
Víctor Grau, candidat pel PSC a Tortosa. | Cedida
Redacció
03 de gener del 2023
Actualitzat a les 21:10h
L’Assemblea local del PSC de Tortosa ha escollit Víctor Grau com a alcaldable per a les eleccions municipals del 28 de maig. L’anterior candidat, Enric Roig, ja va anunciar al juny que no repetiria i quatre mesos més tard va fer efectiva la seua renúncia a l’acta de regidor a l’Ajuntament de Tortosa, de manera que els socialistes tortosins arranquen amb l’elecció del seu candidat la carrera electoral per assolir l’alcaldia.

Víctor Grau té 32 anys, és un apassionat de l’educació i l’esport. Professionalment compagina la tasca docent i de coordinació a la Universitat Rovira i Virgili i la Universitat Oberta de Catalunya i com organitzador d’esdeveniments esportius.

El PSC aposta per un lideratge “renovat, jove i format”, segons destaca en una nota de premsa. Grau ha obtingut el suport de l’agrupació local. “Enceto esta nova etapa amb il·lusió i ganes perquè vull ser l'alcalde de Tortosa” ha dit. També ha agraït el suport rebut per poder encapçalar i liderar un nou projecte municipal, la Tortosa del Sí, una nova Tortosa.

Durant el seu parlament ha desgranat les línies mestres del programa electoral. “Impulsarem el canvi necessari en el govern de la ciutat després de 16 anys en mans de CiU-PdCAT-Junts. Tortosa ha de girar pàgina i obrir un capítol nou, realment progressista amb polítiques d’esquerres”, ha afirmat. Un dels objectius dels socialistes és construir “la Tortosa dels 50.000 habitants”, per a que Tortosa siga una ciutat capdavantera. Tortosa ha de recuperar el lideratge del territori, afirma: “Ho volem fer de forma positiva i amb actitud cooperativa amb la resta de pobles i ciutats del Terres de l’Ebre. Els reptes de futur són molt grans i cal unir esforços per aconseguir impulsar el territori”, ha manifestat Grau.

“Volem governar el dia a dia, per fer una Tortosa pròspera i de futur, digna per viure, de pobles i barris, per xalar, cuidant el potencial humà i amb una governabilitat innovadora”, ha afegit.

Per donar a conèixer el nou projecte s’ha posat en funcionament la pàgina web victorgrau.cat.